Οι αγγαρείες στο σπίτι που πρέπει να κάνεις αδιαμαρτύρηταΓνωστά πράγματα. Κάνουμε χίλιες δυο θυσίες προκειμένου να κερδίσουμε μια γυναίκα: ντυνόμαστε ακριβότερα, κάνουμε συχνότερα μπάνιο (μπορεί και αποτρίχωση), μιλάμε γλυκανάλατα, φερόμαστε ευγενικά και ανοιχτοχέρικα, στέλνουμε λουλούδια, παραγγέλνουμε βέρες, αγοράζουμε μονόπετρο, παρακαλάμε να μας δώσει η τράπεζα δάνειο για να αγοράσουμε σπίτι

Στη συγκατοίκηση αρχίζουν οι δουλειές. Στο 2018 ζούμε, δεν γίνεται να μην βοηθάς στο σπίτι. Υπάρχουν, όμως, κάποιες αγγαρείες, που όταν ξέρεις να τις κάνεις καλά, κάθε γυναίκα θα σε λατρέψει.

Μάθε, λοιπόν, να τις κάνεις αδιαμαρτύρητα. Είναι βασικά κομμάτια του ρόλου σου ως άντρας:

Το Ψήσιμο στα κάρβουνα

Γενικώς, η φωτιά είναι μανούρα. Και καλά να ψήνεις μπριζόλες, παϊδάκια και λουκάνικα (τα τρως και καμένα). Αλλά όταν η κυρία θέλει ψάρι;

Το παρκάρισμα στην πυλωτή

Αλίμονό σου έτσι και δεν είσαι σπίτι την ώρα που έρχεται από τη δουλειά με το αυτοκίνητο. Είτε θα φάει όλα τα ντουβάρια της πυλωτής, είτε θα μείνει απ’ έξω όλη νύχτα, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων.

Η αλλαγή του σκασμένου ελαστικού

Αν είσαι κάμποσα χρόνια παντρεμένος, το έχεις εμπεδώσει το άθλημα. Αν όχι, μη φοβάσαι. Τα πρώτα 10 κλαταρίσματα που θα σου φέρει είναι δύσκολα. Μετά, συνηθίζεις.

Οι επιδιορθώσεις των οικιακών συσκευών

Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, κάνε τα να πιάνουν. Το κόστος ενός μάστορα τρεις φορές την εβδομάδα θα σου ναυαγήσει τον προϋπολογισμό. Κι αν δε βρεις μάστορα αυθημερόν, θα ακούς γκρίνια - τρεις φορές την εβδομάδα, ίσως δικαιολογημένα.

Η συναρμολόγηση των επίπλων

Ωραίο και φθηνό το ΙΚΕΑ, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει σε κόπο και ώρες βλαστημιών το οικονομικό όφελος: Εσύ, ντε!

Όλες οι δουλειές στον κήπο

Τι το ήθελες το σπίτι με τόσο τεράστια αυλή; Κάτσε τώρα και κούρευε / φύτευε / πότιζε / ξεχορτάριαζε.

Το ακόνισμα των μαχαιριών της κουζίνας

Αν δεν έχεις στα εργαλεία σου μια πέτρα ακονίσματος, τα μαχαίρια στο πιάτο σου δεν θα κόβουν ούτε μαρούλι. Αν δεν έχεις στα εργαλεία σου μια πέτρα ακονίσματος, θα σε φάει η γκρίνια. Αν δεν έχεις στα εργαλεία σου μια πέτρα ακονίσματος, θα πληρώνεις διαρκώς για νέα σερβίτσια.

Οι Λογιστικές εργασίες

Μηνιαίος οικογενειακός προϋπολογισμός, τιμολόγια, φορολογικές δηλώσεις, αρχείο αποδείξεων λιανικής, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές, λογαριασμοί κοινής ωφελείας, εμβάσματα, πληρωμές σε τρίτους, δίδακτρα, δάνεια, ληξιπρόθεσμες οφειλές, διακανονισμοί, πάγια έξοδα, όλα πάνω σου. Γιατί «εσύ είσαι δυνατός στα μαθηματικά, μωρό μου. Και σου έχω εμπιστοσύνη».

 

ΠΗΓΗ:https://gr.askmen.com/deutere-matia/1101733/article/oi-aggareies-sto-spiti-pou-prepei-na-kaneis-adiamartureta


Contact us
How to visit us
Contact details
  • Address:
    Απάκης Ξενοφών | Αναλυτής προγραμματιστής Βουλγαροκτώνου 7 Βόλος | 38446
  • Telephones:
    (+30) 24210 65025 (+30) 693 77 96 505
  • e-mail :
    xenofon@xenofon.gr