Πού διαφέρει το πραγματικό σεξ από το πορνόΕνα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετικά με το πορνό είναι ο καθοριστικός ρόλος που αυτό παίζει στις ερωτικές προσδοκίες κάποιου. 

Γι' αυτό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το να ακούσεις τους ανθρώπους του χώρου Lucie Bee, Ryan James και Luc Dean και όλα όσα έχουν να σου πουν. Πώς είναι να δουλεύεις στη ροζ βιομηχανία και πώς αυτό επηρεάζει την πραγματική ζωή. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει στα γυρίσματα και όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα. 

"Η εκάστοτε ερωτική παρτενέρ μου, μου ζητά να κάνουμε διάφορα περίεργα που έχει δει σε ταινίες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πάντα προειδοποιώ: Να το κάνουμε, αλλά δεν πρόκειται να το απολαύσεις. Φαίνεται καλό στο γυαλί, αλλά είναι μόνο εκεί" αναφέρει ο Dean.

Σύμφωνα με τους ίδιους του ηθοποιούς, το πραγματικό σεξ είναι καλύτερο από κάθε φαντασίωση, δίχως όμως να είναι τόσο τέλειο όσο μοιάζει στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή. "Το αληθινό σεξ δεν είναι τέλειο και δεν πρέπει να είναι τέλειο. Έχει τις αμήχανες στιγμές του, έχει τις αστείες στιγμές του. Ποτέ δεν πρόκειται να δεις κάτι τέτοιο σε μια ταινία" τονίζει η Lucie Bee.

Ωστόσο, υπάρχουν και τα οφέλη του να εργάζεται κάποιος στον χώρο του πορνό, πέρα από τα προφανή, όπως ας πούμε ο προσδιορισμός των σεξουαλικών αναγκών αλλά και τα όρια της αυτοπεποίθησης που θέτει κάποιος. Σύμφωνα με την Bee, εξαιτίας των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων ανέπτυξε το πιο βασικό χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης σχέσης: την επικοινωνία. 

 

"Το πορνό με βοήθησε να κάνω ειλικρινείς και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Επιπλέον, μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τι είναι αυτό που θέλουν κάθε φορά" αναφέρει. 

Τελευταίος, δίνει τη συμβουλή του ο Ryan: "Θα έλεγα σε όλους να βγάλουν από το μυαλό τους οτιδήποτε τους μοιάζει ωραίο στο πορνό. Αν ένας από τους δύο δεν επιθυμεί να το κάνει, δημιουργείται πίεση. Η έμφαση θα πρέπει να δίνεται σε πράγματα που θέλουν και οι δύο να κάνουν".

 

ΠΗΓΗ:https://esquire.com.gr/lifestyle/sxeseis-sex/3478/i-megaluteri-diafora-metaxu-porno-kai-pragmatikou-sex


Contact us
How to visit us
Contact details
  • Address:
    Απάκης Ξενοφών | Αναλυτής προγραμματιστής Βουλγαροκτώνου 7 Βόλος | 38446
  • Telephones:
    (+30) 24210 65025 (+30) 693 77 96 505
  • e-mail :
    xenofon@xenofon.gr