Γιατί η νυν έχει πολλά κοινά στοιχεία με την πρώην - η επιστήμη έχει την απάντησηΈρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις έδειξε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος γυναικών που σε ελκύει ερωτικά και «κολλάει» καλύτερα με το χαρακτήρα σου και τον οποίο ακολουθείς πιστά. Είναι κάτι σαν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

σως, να μην το είχες φανταστεί. Ίσως πάλι, κάτι να είχες υποψιαστεί. Το κορίτσι με το οποίο βγαίνεις ραντεβού μοιράζεται πολλά περισσότερα από το κορμί σου με την την πρώην σου. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία εσύ τείνεις να βρίσκεις γοητευτικά στο αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, επιστημονική μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις με τον Paul Eastwick επικεφαλής, βασίστηκε σε online συνεντεύξεις και σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέσα από τα social media, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικές έρευνες.

Μία από αυτές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να επιλέγουν για ερωτικούς συντρόφους τους, ανθρώπους που έχουν πανομοιότυπη εμφάνιση. Όπως για παράδειγμα, μελαχριν

 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Eastwick, η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι η μόνη κοινή μεταξύ της νυν και της πρώην σου. «Μία δεύτερη έρευνά μας απέδειξε ότι μας αρέσουν γυναίκες ή αντίστοιχα, άντρες για τις γυναίκες, που έχουν παρόμοιο μορφωτικό επίπεδο, πολιτικές πεποιθήσεις ακόμη και θρησκευτικές απόψεις».

ΠΗΓΗ:https://gr.askmen.com/aporia-tes-ebdomadas/1113219/article/giati-e-nun-ekhei-polla-koina-stoikheia-me-ten-proen-e-epist


Contact us
How to visit us
Contact details
  • Address:
    Απάκης Ξενοφών | Αναλυτής προγραμματιστής Βουλγαροκτώνου 7 Βόλος | 38446
  • Telephones:
    (+30) 24210 65025 (+30) 693 77 96 505
  • e-mail :
    xenofon@xenofon.gr