Γιατί το σεξ βοηθάει στο να κάνεις πολύ καλύτερο ύπνοΜια νέα έρευνα ρίχνει φως στις κρεβατοκάμερές μας.

Η ερευνήτρια σχετικά με θέματα ύπνου, Dr Michele Lastella από την Αυστραλία, παρακολούθησε 460 άτομα, από 18 έως 70 ετών, και κατέληξε στο στατιστικό συμπέρασμα πως οι άνθρωποι που κάνουν σεξ κάνουν πολύ μα πολύ καλύτερο ύπνο από εκείνους που επιλέγουν να κοιμηθούν χωρίς να το γλεντήσουν πρώτα.

«Το 64% συμμετεχόντων απάντησαν πως κάνουν πολύ καλύτερο ύπνο αν το προηγούμενο βράδυ έχει κάνει (ολοκληρωμένο) σεξ» δηλώνει χαρακτηριστικά. «Όταν κάνεις σεξ τα ξεχνάς όλα, αφήνεις laptop και τα κινητά στην άκρη, απομακρύνεσαι από τα άγχη σου και αποσυμπιέζεσαι» συμπληρώνει.

Επίσης μια έρευνα σε περισσότερους από 8 χιλιάδες Βρετανούς, του Oxford Economics and the National Centre for Social Research έδειξε πως οι βασικοί παράγοντες για μια ευχάριστη ζωή είναι δύο: ο καλός ύπνος και το καλό σεξ.

Με το 60% των ανθρώπων που κοιμούνται καλά να δηλώνουν περισσότερο ευτυχισμένοι όπως αντίστοιχα και το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που ένιωθαν ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή του να εμφανίζουν υψηλά ποσοστά ευτυχίας.

 

ΠΗΓΗ:https://gr.askmen.com/aporia-tes-ebdomadas/1113001/article/giati-to-sex-boethaei-sto-na-kaneis-polu-kalutero-upno


Contact us
How to visit us
Contact details
  • Address:
    Απάκης Ξενοφών | Αναλυτής προγραμματιστής Βουλγαροκτώνου 7 Βόλος | 38446
  • Telephones:
    (+30) 24210 65025 (+30) 693 77 96 505
  • e-mail :
    xenofon@xenofon.gr