Μικρά tips που θα κάνουν καλύτερη τη σεξουαλική σου υγείαΑυτά που θα διατηρήσουν την ερωτική σου διάθεση κι επίδοση σε καλή κατάσταση για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Η γενικότερη υγεία σου αντανακλάται στη σεξουαλική σου ζωή. Αν όλα δουλεύουν «ρολόι», τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ποια είναι λοιπόν τα μικρά μυστικά που αν ακολουθήσεις θα γίνεις ακόμα καλύτερος (και υγιής) στο σεξ;

Να τρως πιο υγιεινά

Αυτά που τρως δεν επηρεάζουν μόνο την καρδιά και τα άλλα συστήματα του οργανισμού σου αλλά και τη σεξουαλική σου επίδοση. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλές σε λιπαρά θα βοηθήσουν το «σεξουαλικό» σου σύστημα να λειτουργεί αποδοτικά. Γι’ αυτό επίλεξε πολλά φρούτα και λαχανικά, άπαχο κρέας, δημητριακά ολικής άλεσης και άπαχα γαλακτοκομικά.

Ασκήσου

Η τακτική άσκηση και η καλή φυσική κατάσταση σου εξασφαλίζει περισσότερη ερωτική διάθεση και ερωτική δραστηριότητα. Αφού κάνεις τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις ξεκίνησε το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει: βάδισμα, ποδήλατο, τρέξιμο, τένις ή γυμναστήριο.

Κόψε το κάπνισμα

Μελέτες έχουν δείξει πως η πλειοψηφία των ανδρών που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία είναι καπνιστές και πως το κάπνισμα μειώνει επιπλέον την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματος. Το κάπνισμα βλάπτει τις μικρές αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στο πέος, κάνοντας πιο δύσκολη τη διατήρηση της στύσης.

Περιόρισε το αλκοόλ

Μπορεί μια μικρή ποσότητα αλκοόλ να βελτιώνει την ερωτική διάθεση, η μεγαλύτερη όμως κατανάλωσή του μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία και να εμποδίζει την ικανότητα για οργασμό.

Μάθε να διαχειρίζεσαι το άγχος

Το άγχος μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητας και της ερωτικής σου ζωής. Αν νιώθεις ότι αγχώνεσαι υπερβολικά μάθε τεχνικές διαχείρισης άγχους και θυμού και θα βελτιωθεί τόσο η ζωή σου όσο και η σεξουαλική σου υγεία. Και με την ερωτική σου διάθεση πιο ανεβασμένη θα διαπιστώσεις ότι κάνοντας συχνότερα σεξ σε βοηθά να διαχειρίζεσαι πιο αποτελεσματικά το άγχος. Αμφίδρομο το όφελος.

Να χρησιμοποιείς λιπαντικό

Πολλοί άντρες με το πέρασμα των χρόνων εμφανίζουν σταδιακή μείωση της ευαισθησίας του πέους τους. Η χρήση λιπαντικού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης και να αυξήσει την ερωτική απόλαυση.

Δες τη ζωή θετικά

Ιατρικές μελέτες αποδεικνύουν ότι οι άντρες που έχουν θετική στάση ζωής απολαμβάνουν και ερωτική ζωή απαλλαγμένη από προβλήματα. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή και επωφελήσου από όλα τα οφέλη αυτής της αλλαγής.

 

Πηγη:http://gr.askmen.com/sex-tips/1105674/article/mikra-tips-pou-tha-kanoun-kalutere-te-sexoualike-sou-ugeia


Contact us
How to visit us
Contact details