Πώς θα βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα σύμφωνα με τους ειδικούςΜπορεί να είναι ωραίο να έχεις μια σταθερή σχέση, όμως κάποια στιγμή πέφτεις στην παγίδα της συνήθειας και της ρουτίνας. Γίνεται να έχεις το ένα χωρίς το άλλο; Γίνεται, απαντούν οι ειδικοί και σου δίνουν tips και συμβουλές.

 

 

Αφήστε σημειώματα

Μπορείς να βάλεις ένα σημείωμα στην τσέπη της αγαπημένου σου για να το διαβάσει πριν από μια σημαντική παρουσίαση ή να κολλήσεις ένα στον καθρέφτη του μπάνιου για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα της.

Extra tip: Σε μια κοινωνία που η τεχνολογία κυριαρχεί, ένα χειρόγραφο σημείωμα θα αγγίξει περισσότερο τη σύντροφό σου από ένα μήνυμα στο κινητό και θα ξυπνήσει τη ρομαντική της πλευρά.

Προσπαθήστε να καταλαβαίνετε ο ένας τα χόμπι του άλλου

Είναι γλυκό να υποστηρίζεις τη σύντροφό σου στα πράγματα που αγαπά, η προσπάθεια όμως να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί να βλέπεις μαζί της την αγαπημένη της σειρά, αλλά να ξεκινήσεις μια συζήτηση γύρω απ' αυτή ώστε να δείξεις ενδιαφέρον για τις προτιμήσεις της. Το ενδιαφέρον που θα δείξεις είναι αρκετό για να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας και δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Μην είστε συνέχεια δικτυωμένοι

Το κινητό είναι ο καλύτερος φίλος σου και ο χειρότερος περισπασμός σου, ειδικά όταν εμποδίζει τη σχέση με τους αληθινούς φίλους σου. Φαντάσου την εικόνα να μιλάς με τη σύντροφό σου και να έχετε και οι δύο το βλέμμα σας στραμμένο στις οθόνες των κινητών για να τσεκάρετε τις ειδοποιήσεις. Ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να μην έχετε τα κινητά στο τραπέζι όταν περνάτε λίγο χρόνο μαζί.


Contact us
How to visit us
Contact details
  • Address:
    Απάκης Ξενοφών | Αναλυτής προγραμματιστής Βουλγαροκτώνου 7 Βόλος | 38446
  • Telephones:
    (+30) 24210 65025 (+30) 693 77 96 505
  • e-mail :
    xenofon@xenofon.gr